< TAGASI RETSEPTID

Kuidas valmistada caffè latte't

  8 MINUTIT

Caffè latte on kõige mahedam rohke piimavahuga kohv. Suurepärase maitse annavad maitsesiirupid ja lisandid. Vaata, kuidas valmistada seda legendaarset kohvi.

 

Koostisained:

topeltespresso, 150 ml piima (parim on 3,5%ne), soovi korral suhkur ja maitsesiirup, pott, piimavahustaja või mikser, kõrge klaas.

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

KUIDAS VALMISTADA:

Maitsesiirupi kasutamisel vala see esimesena klaasi. Soojenda piim 60-70 kraadini ja vahusta õrnalt piimavahustaja või mikseriga.

Vala piimavaht siirupile, aga ära lase neil seguneda. Valmista topeltespresso ja vala see mööda serva klaasi. Puista peale kaneeli või šokolaadi.

Serveeri kõrre või pika lusikaga.