< TAGASI RETSEPTID

PAGANA HEA KOHV

hotdrink-icon.pngKUUM clock-icon.png LIHTNE

KOOSTIS:

VÄRSKE JACOBSI KOHV
KÕRVITSAMARMELAAD (250 ML):
0,5 KG KÕRVITSAT
POOL APELSINI
VEERAND SIDRUNIT
NÄPUOTSATÄIS KARDEMONI
NÄPUOTSATÄIS RIIVITUD INGVERIT
1/3 KLAASI ROOSUHKRUT

 

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

VALMISTAMINE:

Koori ja tükelda kõrvits, eemalda seemned.

 

Pane suhkur ja tilk vett sügavasse potti. Sulata suhkur madalal tulel, lisa tükeldatud kõrvits, poole apelsini mahl ja riivitud koor. Siis lisa veerandi sidruni mahl, kardemon ja ingver. Hauta 15 minutit madalal tulel kaane all.

Eemalda kaas ja keeda kuni marmelaad taheneb. Siis tõsta purki ja kaaneta. Serveeri marmelaadi väikestes kaussides või taldrikult koos kohviga. 

 

KÕIK RETSEPTID

RAMMUS KOHVIJOOK SIDRUNIGA

SUUR KIRSS

SUVEAEG