Karamell: sulata pannil või ja sega sisse osa suhkrut, kuni suhkur sulab ja muutub pruuniks. Lisa ülejäänud suhkur ja kuumuta pidevalt segades, kuni suhkur on sulanud. Kalla pool valminud karamellist kaussi ja sega peeneks hakitud mandlitega. Vala ülejäänud karamell fooliumile, määri ühtlaselt laiali ja pane külmkappi tahkuma.
Valmista kohv. Vala kohv mikserisse, lisa viilutatud banaan ja püreesta ühtlaseks massiks.
Sidrunikreem: koori tsitrusekoorijaga sidrunilt koor ja seejärel pigista välja sidrunimahl. Pane potti vesi, suhkur, sidrunikooreribad ja sidrunimahl ja keeda tasasel tulel, kuni segu pakseneb, seejärel tõsta pott pliidilt. Kurna mass ja sega aeglaselt sisse koor. Sega, kuni mass muutub ühtlaseks.
Sidrunimaitseline vahukoor : sega koor tuhksuhkru ja sidrunimahlaga ja vahusta.
Sega banaani-kohvipüree sidrunikreemiga. Kaunista vahukoorega ning puista peale karamelliseeritud mandlipuru, purustatud karamell (mis oli fooliumil külmkapis) ja sidrunikooreribad.