< TAGASI RETSEPTID

KRÕMPSUV LATTE

hotdrink-icon.pngKUUM clock-icon.png  KEERULINE

KOOSTIS:

2 TL LAHUSTUVAT JACOBS KRÖNUNGI  KOHVI
½ KLAASI VETT
¾ KLAASI PIIMA
2 TL MAAPÄHKLISIIRUPIT
SUHKUR (SOOVI KORRAL)

GLASUUR:
1 KLAAS PÄHKLEID (VÕIVAD OLLA  TERVED MITTE TÜKELDATUD)
1 SL METT
1 TL LAHUSTUVAT JACOBSI KOHVI
1 SL VETT
3 SL SUHKRUT

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

VALMISTAMINE:

Lahusta potis kohv veega, magusta suhkru ja meega. Sega ja kuumuta kuni suhkur on sulanud. Uputa pähklid saadud massi, võta pähklid välja, aseta fooliumile

ning küpseta eelkuumutatud (300 °C) ahjus 15 minutit aeg-ajalt segades. Lase jahtuda.

Soojenda piima veidi. Vahusta kuni tekib tihke vaht. Valmista kohv kannus ning maitsesta siirupiga. Sega kohv ja osa piimavahust.

Vala jook klaasi. Lisa ülejäänud piimavaht ja puista üle glasuuritud pähklitega.

KÕIK RETSEPTID

RAMMUS KOHVIJOOK SIDRUNIGA

SUUR KIRSS

SUVEAEG