< TAGASI RETSEPTID

KÕRVITSAPUDING

hotdrink-icon.pngKUUM clock-icon.png  KEERULINE

KOOSTIS:

3 TL LAHUSTUVAT JACOBSI KOHVI
¾ KLAASI VETT
2 SL SUHKRUT
2 SL JAHU
SOOL
1 MUNAKOLLANE (VEIDI KLOPITUD)
½ TL VANILLIEKSTRAKTI
KAUNISTUSEKS VAHUKOOR

KÕRVITSAKEEDIS:
100 G KÕRVITSAPÜREED
1 TL METT
KANEEL
NELK

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

VALMISTAMINE:

Valmista kange espresso. Lisa suhkur, jahu, sool ning vala saadud segu pannile ning sega kuni tekib tahke mass.

Kuumuta keskmisel kuumusel samal ajal segades kuni segu hakkab mullitama. Vähenda kuumust ning lase 2 minutit vaikselt podiseda.

Võta pann tulelt ning samal ajal segades lisa munakollane. Lase madalal kuumusel veel 2 minutit podiseda, samal ajal segades. Võta pann tulelt ja lisa vanilliekstrakt.

Vala saadud kohvipuding tassi ning lase jahtuda.

Kõrvitsapüree:
Kuumuta ahi 190 kraadini. Lõika kõrvits suurteks tükkideks. Eemalda seemned, aga ära koori. Aseta kõrvitsatükid ühe kihina ahjuplaadile ja küpseta ahjus ~30 minutit kuni kõrvits on pehmenenud.

Lase jahtuda, koori ja püreesta viljaliha. Nii saad tihke püree. Kui tulemus on vesine, aseta mass mitmekordsele marlikihile nõrguma.

Kõrvitsakeedis:
Mikserda kõik koostisained. Kaunista puding vahukoore ja kõrvitsakastmega.

 

KÕIK RETSEPTID

KAKAO KOHV

KANNIKE

KARIIBI MERE PIRAADID