< TAGASI RETSEPTID

TRIKK VÕI KOHV

hotdrink-icon.pngKUUM clock-icon.png KEERULINE

KOOSTIS:

KÜPSIS:
50 G JAHU
100 G KÕRVITSAPÜREED
2 MUNA
1 SL PRUUNI SUHKRUT
1/3 TL SÖÖGISOODAT
1/3 TL VANILLIEKSTRAKTI
SOOL

ŠOKOLAADIKAUNISTUS:
1 VÄIKE TASS JACOBSI ESPRESSO KOHVI
1 TAHVEL VALGET ŠOKOLAADI
50 G VÕID
2 SL KONDENSPIIMA

 

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

VALMISTAMINE:

Eralda munakollane valgest. Klopi munakollane lahti ja lisa kõrvitsapüree. Sega jahu sooda ja pruuni suhkruga. Siis sega kõrvitsamass jahuga. Vahusta munavalge ja sool tihedaks vahuks ja vala see kõrvitsamassile. Vala saadud tainas võiga määritud küpsetusvormi ning küpseta 175 kraadi juures 35 minutit.

 

Aseta pott kuumaveevanni ning sulata šokolaad ja või. Valmista kange espresso, lisa kondenspiim ning pidevalt segades lisa sulatatud šokolaadimass.

 

Joonista sulašokolaadiga küpsisele ämblikuvõrgu moodi triibud.

 

KÕIK RETSEPTID

VIIGIMARJAKOHV

VIIGIMARI TUMEDAS ŠOKOLAADIS

VANILLIKOHV