< TAGASI RETSEPTID

TRIIBULINE KOHV

hotdrink-icon.pngKUUM clock-icon.png  KEERULINE

KOOSTIS:

KOHVI-JA KÕRVITSAPÜREE:
2 TL LAHUSTUVAT JACOBSI KOHVI
50 ML VETT
100 G KÕRVITSAPÜREED
50 ML PIIMA
1 TL METT
KANEEL
NELK

KOHVI- JA ŠOKOLAADIMASS:
2 TL LAHUSTUVAT JACOBSI KOHVI
50 ML VETT
2 TL SUHKRUT
50 G TUMEDAT ŠOKOLAADI
25 G VEDELAT ŠOKOLAADI
2 TL KOOKOSÕLI
100 ML PIIMA

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

VALMISTAMINE:

Kõrvitsapüree:

Kuumuta ahi 190 kraadini. Lõika kõrvits suurteks tükkideks. Eemalda seemned, aga ära koori. Aseta kõrvitsatükid ühe kihina ahjuplaadile ja küpseta ahjus ~30 minutit kuni

kõrvits on pehmenenud. Lase jahtuda, koori ja püreesta viljaliha. Nii saad tihke püree. Kui tulemus on vesine, aseta mass mitmekordsele marlikihile nõrguma.

 

Kohvi- ja kõrvitsamass:

Valmista kange espresso ja magusta see meega. Lisa kõrvitsapüree, piim, kohv ja vürtsid.

 

Kohvi- ja šokolaadimass:

Valmista kange espresso ja magusta see. Sulata šokolaad veevannis, lisa vedel šokolaad ja sega läbi. Lisa kookosõli ja sega. Tasakesi lisa piim ja kohv. Sega hästi läbi kuni mass pakseneb.

Pane klaasi kihiti kõrvitsapüree ja šokolaadimass.

KÕIK RETSEPTID

MANGO CHAI

PARIM SÕBER

PLUM FICTION