< TAGASI RETSEPTID

PRANTSUSE PUUDUTUS

hotdrink-icon.pngKUUM clock-icon.png  KEERULINE

KOOSTIS:

1 PAKK LEHTTAINAST
¼ KLAASI SUHKRUT
2 MUNAVALGET

TÄIDIS:
3 TL LAHUSTUVAT JACOBS KOHVI
2 BANAANI
PEOTÄIS LEOTATUD ROSINAID
MÕNED VIIGIMARJAD
PEOTÄIS PURUSTATUD PÄHKLEID
100 G MASCARPONE KREEMI
4 TL TUHKSUHKRUT

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

VALMISTAMINE:

Lõika lehttainas 6x6 cm ruutudeks.

 

Leota kuivatatud marju (võimalusel alkoholis). Purusta banaanid mascarpone kreemi, kohvi, suhkru ja kuivatatud marjadega.

 

Tõsta igale tainaruudule supilusikatäis täidist. Voldi nurgad kokku. Pintselda munavalgega ja puista üle tuhksuhkruga.

 

Küpseta kuldpruuniks.

 

KÕIK RETSEPTID

VIIGIMARJAKOHV

VIIGIMARI TUMEDAS ŠOKOLAADIS

VANILLIKOHV