KUUM KEERULINE
KOOSTIS: 1 TL LAHUSTUVAT JACOBS CRONAT GOLDI KOHVI3 TL JAHVATATUD JACOBS KRÖNUNGI KOHVI¾ KLAASI VETT5-6 SUURT PLOOMIPEOTÄIS KIRSSE1 VIRSIKTÜKK INGVERIT1 TL PRUUNI SUHKRUT1 TL KANEELI½ TL RIIVITUD MUSKAATPÄHKLITNÄPUOTSAGA KARDEMONI2 TL VÕID1 SL VANILLIJÄÄTIST
1 TL LAHUSTUVAT JACOBS CRONAT GOLDI KOHVI3 TL JAHVATATUD JACOBS KRÖNUNGI KOHVI¾ KLAASI VETT5-6 SUURT PLOOMIPEOTÄIS KIRSSE1 VIRSIKTÜKK INGVERIT1 TL PRUUNI SUHKRUT1 TL KANEELI½ TL RIIVITUD MUSKAATPÄHKLITNÄPUOTSAGA KARDEMONI2 TL VÕID1 SL VANILLIJÄÄTIST
Sulata potis või, lisa suhkur, vürtsid ja 1 tl lahustuvat kohvi. Lisa peeneks lõigatud ingver ja puuviljatükid.
Kuumuta kuni segu pehmeneb ja karamelliseerub.
Valmista kohv kannus, vala see klaasi, lisa jäätis ja kõige tipuks ploomikaste.