< TAGASI RETSEPTID

PÄHKLIKOOK LATTEGA

hotdrink-icon.pngKUUM clock-icon.png  KEERULINE

KOOSTIS:

2 TL LAHUSTUVAT JACOBSI KOHVI
175 G VÕID
175 G SUHKRUT
65 G HAKITUD KREEKA PÄHKLEID
3 SUURT MUNA
175 G JAHU
1 TL KÜPSETUSPULBRIT

KREEM:
2 TL LAHUSTUVAT JACOBSI KOHVI
1 PAKK VÕID
400 G TUHKSUHKRUT
60 G PURUSTATUD KREEKA PÄHKLEID
1 TL PÄHKLILIKÖÖRI

KAUNISTUSEKS:
POOLIKUID PÄHKLID, ŠOKOLAADILAASTUD, ŠOKOLAADIGA KAETUD KOHVIOAD, PÄHKLISIIRUP (SOOVI KORRAL)

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

 

VALMISTAMINE:

 

Põhi:

Hõõru või ja suhkur kohevaks massiks. Lisa klopitud munad tasakesi võimassile. Sega küpsetuspulber jahuga ja lisa võile samal ajal segades.

Lahusta kohv supilusikatäies vees ja lisa tainale. Lisa hakitud Kreeka pähklid.
Jaga tainas kaheks ja vala lainelistesse küpsetusvormidesse. Küpseta 180 °C ahjus umbes 25 minutit.

 

Kreem:

Hõõru või ja suhkur tasakesi ühtlaseks massiks.
Lahusta kohv supilusikatäies vees ja lisa see koos likööri ja pähklitega võimassile.

Vala kreem jahtunud koogipõhjadele. Jäta osa kreemi äärte ja koogipealse katmiseks.
Kaunista oma maitse järgi.

KÕIK RETSEPTID

VIIGIMARJAKOHV

VIIGIMARI TUMEDAS ŠOKOLAADIS

VANILLIKOHV