TAGASI RETSEPTID

MUSTIKAS

  • KUUM
  • LIHTNE
KOOSTIS:

2 TL LAHUSTUVAT JACOBSI KOHVI
100 ML VETT
50 ML PIIMA
MUSTIKAID VÕI MUSTIKASIIRUPIT
4 JÄÄKUUBIKUT
PALL VANILLIJÄÄTIST
VAHUKOOR
SUHKRUPUISTE (PRUUNI SUHKRU JA RIIVITUD SIDRUNIKOORE SEGU)
VANILLIPULK, KUI SOOVID VANILLIPIIMA MAITSET

VALMISTAMINE:

 

Valmista piimakohv.

Purusta mustikad ja lisa kohvile, et tekiks värviline kiht. Soovi korral kasuta mustikate asemel mustikasiirupit.

Pane klaasi jäätis ja jääkuubikud ning vala kohv peale. Kaunista vahukoore ja suhkrupuistega.

Kui soovid vanillimaitselist kohvi, siis valmista vanillipiim. Kuumuta piim ja lisa vanillipulk, lase jahtuda ja siis kurna. Vanillipiima võid kasutada tavalise piima asemel.

 

KÕIK RETSEPTID