Kuumuta ahi 180-kraadini. Rebi croissant väikesteks tükkideks ja pane väiksesse (~ 0,5 l mahutavasse) kuumakindlasse küpsetusnõusse. Pane suhkur potti või pannile, vala peale kohv, kuumuta keskmisel kuumusel samal ajal segades kuni suhkur on sulanud. Karamelliseeri suhkur ja kohv kuni segu hakkab keema. Ära sega, oota kuni kohv muudab konsistentsi (3-5 min). Vähenda kuumust, klopi massi vispliga ning lisa samal ajal koor. Siis lisa piim ja burboon (või rumm). Kõik tekkinud rullid sulavad, sest temperatuur on kõrge, sega massi kuni kõik koostisosad on segunenud. Klopi kiiresti ja lisa lahtiklopitud munad ning võta pott tulelt. Vala saadud mass croissant'idele, lase 10 minutit seista ja alles siis küpseta ahjus 20 minutit.