< TAGASI RETSEPTID

KOHVIPUDING

hotdrink-icon.pngKUUM clock-icon.pngKEERULINE

KOOSTIS:

2 TL LAHUSTUVAT JACOBSI KOHVI
2 KLAASI PIIMA
3 SL SUHKRUT
3 MUNA
½ TL KANEELI

KASTE:
¾ KLAASI VAHUKOORT
2 SL JACOBS KRÖNUNG ESPRESSO KOHVI
250 G VALGE ŠOKOLAADI LAASTE

KARAMELL:
200 G SUHKRUT
199 G VÕID
100 ML VAHUKOORT

Jacobs-DE-Facebook-Logo.pngmail-outlined.png

VALMISTAMINE:

Karamelliseeri suhkur ja pane kuumakindlasse nõusse. Vahusta munad, lisa piim, kohv ja kaneel. Vala saadud mass karamelliseeritud suhkrule.

 

Valmista ette kuumaveevann: võta suur kuumakindel nõu, vala sinna kuuma vett ja aseta sellesse kauss saadud massiga.
Küpseta 160 kraadi juures umbes 1,5 tundi.
Lase küpsetisel jahtuda ja serveeri kastmega.

 

Pudingikaste:
Valmista potis kohv koos vahukoorega, lase keema. Jahuta ja lisa šokolaadilaastud. Mõne minuti pärast sega läbi , et tekiks tihe mass.

 

Karamell:
Sulata suhkur potis samal ajal segades kuni see muutub merevaiguvärvi. Lisa võitükid ja jätka segamist. Võta pott tulelt ja nirista tasakesi hulka vahukoor samal ajal pidevalt segades, et karamell tükki ei läheks. Pehme konsistentsi tekkides vala purki ja jahuta. Antud kogusest saad 400 g karamelli.

KÕIK RETSEPTID

KANNIKE

KARIIBI MERE PIRAADID

KASTANIKOHV