KUUM
KEERULINE
PÕHI:
1 PAKK KÜPSISEID
½ PAKKI VÕID
KREEM:
4 SL LAHUSTUVAT JACOBSI KOHVI
1 TL VETT
NÄPUOTSAGA KANEELI
1 KG KOHUPIIMAPASTAT
1 ½ KLAASI SUHKRUT
¼ KLAASI JAHU
2 TL VANILLIEKSTRAKTI
4 MUNA
1 TAHVEL ŠOKOLAADI
GLASUUR:
½ TAHVLIT VALGET ŠOKOLAADI
3 SL VÕID
SOOVI KORRAL KAUNISTUSEKS ŠOKOLAADIGA KAETUD KOHVIUBE
Sega purustatud küpsised võiga kuni saad tahke massi.
Määri ümmargune küpsetusvorm võiga. Vooderda vormi põhi küpsisemassiga. Lahusta kohv vees, lisa kaneel ja jäta seisma.
Sulata šokolaad veevannis. Sega suures kausis kohupiimapasta, suhkur, jahu ja vanill. Lisa munad ja sega läbi. Jaga saadud mass kahte ossa. Lisa sulatatud šokolaad ühele osale ning sega ja vala see küpsisemassile.
Lisa teisele osale kohvijook ja sega läbi. Vala vormi järgmiseks kihiks.
Küpseta umbes tund aega 250 °C temperatuuril.
Peale jahtumist võid koogi panna külmikusse.
Enne serveerimist valmista šokolaadiglasuur. Sulata šokolaad ja või veevannis. Koogi võid kaunistada šokolaadiga kaetud kohviubadega.